5999883622124

Kiváló minőségű Luteint, Áfonya kivonatot, Zeaxantin, Cinket, A- és B2-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő a szem egészségének megőrzéséért. A komplex készítmény hozzájárul a szembetegségek megelőzéséhez, a normál látás fenntartásához és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. Az A-vitamin és a Cink hozzájárulhat a normál látás fenntartásához. A C-vitamin pedig hozzájárulhat az E-vitamin redukált formájának regenerálásához. A C és E-vitamin a sejtek védekező rendszerének fontos részei, valamint a szemlencsék megfelelő működésénél van jelentőségük. A lutein és a zeaxantint erősítheti a szemeket.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541188

A króm aktív szerepet játszhat a szervezet szénhidrát anyagcseréjében és a cukorháztartás szabályozásában. Megfelelő mennyiségű és rendszeres fogyasztása számos olyan betegség megelőzésében és kezelésében segíthet, amelyet az inzulinrezisztencia okoz vagy súlyosbít. Segíthet stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például  cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, segíthet a magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek. Emellett hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541270

Organikus, jól hasznosuló, magas minőségű szerves magnézium (magnézium-citrát) tablettánként 100 mg hatóanyag tartalommal, hozzáadott B6-vitaminnal és 400 NE bioaktív D3-vitaminnal. A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541591

A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz az energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, a megfelelő csontozat, fogazat fenntartásában. A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A cink hozzájárul a kiegyensúlyozott szellemi működés fenntartásához.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541294

Organikus, jól hasznosuló szerves szelén (L-szeleno-metionin), tablettánként 100 μg hatóanyag tartalommal. Létfontosságú nyomelem, erős antioxidáns, amely a szervezetben lévő káros szabadgyökök megkötéséért is felelős. A szelén hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. Emellett az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez.

 

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541829

Kiváló minőségű, jól hasznosuló szerves kötésű vasat (vas-fumarát), folsavat, C-vitamint, cinket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A vas hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. Jótékony hatással lehet az immunrendszer működésére és a szellemi teljesítőképességre. A hozzáadott folsav hozzájárul a normál vérképzéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999883622995

Csodálatos bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően ideális bőrvédő kozmetikai alapanyag, amely masszázsolajként és az aromaterápiában is kedvelt. Lágy összehúzó tulajdonságának köszönhetően segítheti a bőr feszességének és természetes nedvességtartalmának megőrzésében és a sebek gyógyulásában. Nagy százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, is emellett tartalmaz E és C-vitamint, valamint Béta-karotint. Kedvezően befolyásolhatja a vér koleszterin tartalmát, erősen antioxidáns hatású, védheti a sejtek genetikai anyagát.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541690

Tőzegáfonya kivonatot, C-vitamint, D-mannózt, Medveszőlőlevél kivonatot valamint jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a húgyutak védelmében. A tőzegáfonya a húgyúti fertőzések, visszatérő felfázások természetes kezelésének fontos eleme. Megelőzésre és már kialakult fertőzésre is kiemelten hatékony. Növényi kivonatai olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gátolhatják a kórokozók megtapadását, így azok nem képesek megmaradni a húgyutakban és a húgyhólyag falán és fertőzést okozni.
A Tőzegáfonya hozzájárulhat a húgyutak normál működéséhez. A C-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541492

Gazdaságos kiszerelésű, prémium minőségű zöldkagyló kivonatot (5:1) és Glükozaminglikánt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben (több mint 13 %) tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), ame

Az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. Kovasav tartalma pedig a csontokat és a kötőszöveteket erősíti. Továbbá vitaminok (C, E, B6, B12 és folsav), ásványi anyagok (kalcium kálium, magnézium) és fontos nyomelemek is vannak benne, emellett rendkívül gazdag többszörösen telítettlen Omega-3 zsírsavakban, amelyeknek gyulladáscsökkentő hatása közismert.

A mozgásszervi betegségek prevenciójában és terápiájában a kagyló készítményeket az egyik legfontosabb természetes eredetű, igen hatékony és mellékhatásoktól mentes alternatívaként tartják számon a teniszkönyöktől az időskori kopáson át a gyulladásos, reumatikus panaszokig terjedő esetekben. 

Adagolás: Napi 3 kapszula.
Főétkezések elött bő folyadékkal nyelje le.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 

Összetevők: Zöldkagyló koncentrátum, zselatin, csomósodás gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Hatóanyagok

3 kapszula

NRV *%

Zöldkagyló kivonat

1500mg

**

Glükozaminoglikán

36mg

**

NRV% = Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve

** = Nincs megállapított mennyiség

170 db kapszula

3 kapszula/nap

3 havi adag

 

ly az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló a glükozamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot, melyek szintén hozzájárulnak a ízületek épüléséhez, regenerálódásához.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
4033594004051

A vadgesztenye kivonata alkalmas visszérgyulladás, véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására. Alkalmas a lábakban az egészséges keringés helyreállításának támogatására, segítheti a vérfalak rugalmasságának megőrzését és enyhítheti a gyulladásos tünetek kialakulását. A vadgesztenye hatóanyagai kedvezően hatnak a bőrfelületi erek rugalmasságára. Könnyen felszívódik és gyorsan fejti ki hatását. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541805

VEGAN komplex multivitamin készítmény értékes bioaktív, jól felszívódó vitaminokkalés ásványi anyagokkal. A vegán étrendből számos tápanyag hiányozhat. A megnövelt B2-, B12-vitamin és szelén tartalma révén járul hozzá a vegán igények támogatásához. A termékben található folsav mellett az A-, D-, C-, B6- és B12-vitaminok, valamint a cink, a vas és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

ÚJ
 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564544004

A nap bármely szakaszában használható, 99 % -os megbízhatóságú, gyors, egylépéses terhességi tesztcsík. A magasabb (10 mIU/ml) érzékenységű teszt előnye, hogy előbb jelzi a terhességet, a terhességi hCG hormon a terhesség elején másfél-kétnaponta megduplázódik.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999883622322

A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav összetevőnek köszönhetően csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását. A zöld kávé a zsírsejtek méretét is csökkentheti,

így kiválóan javíthatja a zsír-izom arányt, és segíthet elérni az ideális testtömegindexet. Felpörgetheti a lassú anyagcserét, meggátolhatja a zsírok felszívódását, és serkentheti

az emésztést. A készítmény másik értékes komponense a króm, mely hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében is.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541898

A zöldkagyló a glükózamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot, melyek szintén hozzájárulnak a ízületek épüléséhez, regenerálódásához. Kovasav tartalma pedig a csontokat és a kötőszöveteket erősítheti.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999883622186

Prémium minőségű zöldkagyló kivonatot (5:1) és Glükozaminglikánt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben (több mint 13 %) tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme.
A zöldkagyló a glükozamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot, melyek szintén hozzájárulnak a ízületek épüléséhez, regenerálódásához.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
4033594004655

A Zöldkagyló krém értékes hatóanyagai révén elősegítheti a mozgékonyságot izomfeszülés és izommerevség esetén. A zöldkagyló hatékonyságát biológiailag aktív összetevőinek egyedi kombinációja adja. A legfontosabb közülük a porcok alapállományát felépítő glükózaminoglikán (GAG). Speciális feldolgozási eljárása garancia arra, hogy ezek a hatóanyagok aktívak maradnak a kivonatban. Színezéket nem tartalmaz.

 

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564544257

Gyors segítséget nyújt a baba lázának mérésénél. Megbízható digitális hőmérő, mely nagyon gyorsan mutatja az eredményt. Szájban, hónaljban, rektálisan is használható flexibilis végű lázmérő.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999883622308

A fügekaktusz támogathatja a zsírok megkötését és kiürülését, emellett az éhségérzet csökkentését. Rosttartalma vízzel keveredve eltelíti a gyomrot, csökkentheti az étvágyat, képes megkötni az étkezés során elfogyasztott zsírok és cukrok nagy részét. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a túlsúly és a cukorbetegség kialakulásának esélyét, mérsékelheti a koleszterin és vércukorszintet. Vegán kapszula.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541744

A Sárvári gyógyvízes mester balzsam természetes összetevőket tartalmaz. Mesterséges színezéket és illatanyagot, nem tartalmaz.

Olyan különleges gyógyhatással rendelkező gyógynövények koncentrációja mint a borsmenta, árnika, erdei fenyő, eukaliptusz, vadgesztenye, körömvirág, kámfor, fekete nadálytő, rozmaring.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás
5999564541164

A gyémánt után a NŐK legjobb barátja,

a természetes hormonrendező,

a barátcserje!

Barátcserje® kapszula 400mg 60db

A barátcserje® növény természetes tulajdonságainál fogva jótékony hatással lehet a menstruációs ciklusra. Segíthet a menstruációs görcsök enyhítésében. Csökkentheti a menstruáció előtt jelentkező fájdalmakat, hangulatingadozásokat.

 
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Összehasonlítás