Az E-vitamin azon zsírban oldódó vitaminok közé tartozik, amelyekre a szervezetnek szüksége van, de nem tudja előállítani. Ezért a táplálékból kellő mennyiségű bevitelre van szükség. Amint azt az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) nemrégiben megerősítette, az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Az oxidatív stresszt kiválthatja például a dohányzás, a fokozott UV-sugárzás vagy más környezeti hatás.
Minden E-vitamin 200 IU kapszula 134 mg természetes E-vitamint tartalmaz, ami 200 nemzetközi egységnek (NE) felel meg.
34 mg természetes E-vitamin kapszulánként
Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől
Összetevők: napraforgóolaj, E-vitamin (RRR-alfa-tokoferol), zselatin, nedvesítőszer glicerin.
Kapszulánként NRV* %
(=napi adag)
E-vitamin (alfa-tokoferol) 134 mg (200 NE) 1117
*Napi ajánlott beviteli referenciaérték felnőttek számára %-ban kifejezve.
Javasolt fogyasztás: Napi 1 kapszula egészben. Főétkezés előtt, bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.