Sanct Bernhard Szerves Vas kapszula 120 db

Sanct Bernhard Szerves Vas kapszula 120 db

A szervezet egészséges működéséhez a vitaminokon kívül különböző nyomelemekre is szükség van. Az egyik legfontosabb nyomelem a vas. Mivel a nyomelemeket a szervezet nem tudja előállítani, így hiányuk esetén azt pótolni kell. A vashiány elégtelen vasbevitel, nem megfelelő felszívódás és fokozott vasvesztés következtében léphet fel, amely a szervezet csaknem valamennyi szervét és szövetét érinti.

4 250 382 204 244
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Vashiány esetén az egyén fizikális és mentális teljesítőképességének és az immunrendszer működésének csökkenése figyelhető meg. A tünetek közé tartozik még a fáradtság, gyengeség érzet, fejfájás és fázékonyság. A hemoglobin szint csökkenésével fokozott sápadtság jelentkezhet, előfordulhat hajhullás, fizikai terhelés hatására kialakuló légszomj és mellkasi fájdalom mely szívproblémákra utalhat.
A vashiány határozottan befolyásolhatja a munkabíró képességet, csökkentheti a teljesítőképességet, az állandó fáradtságérzés rontja a közérzetet és így befolyásolja az életminőséget. Vérszegénység léphet fel, ha nem áll rendelkezésre elég vas, a hemoglobin termelésének csökkenése miatt. A vérszegénység rontja a szervek oxigénellátását, és ez önmagában is hátrányosan befolyásolhatja, különösen a nagy oxigén igényű szervek működését, mint például az agy és a szív. Csökken az agyműködés, amire jellemző a figyelmetlenség és az aluszékonyság. Kiemelten fontos a vas pótlása várandós és szoptatós édesanyáknak, illetve aktív korban lévő nőknek.

Adagolás: Napi 1 kapszula.
Bő folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Öszetevők: vas-(II)-glükonát, kukoricakeményítő, zselatin (kapszulahéj), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV*%

Vas
(Szerves vas glükonátból)

20mg

143

NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.

120 db kapszula

1 kapszula/nap

4 havi adag

 

Adatok
Cikkszám
673
Webáruház készítés