A fekete fokhagyma nem egy különleges fajta, hanem természetesen fermentált fehér fokhagyma. Nem csak a szín változik az erjedés során, hanem az íze és az illata is. A jellegzetes kénvegyületek antioxidáns vegyületekké (flavonoidokká) alakulnak. Így elkerülhető a jellemzően intenzív fokhagyma szag, miközben a bioaktivitás nő. Aki nem akarja nélkülözni a rengeteg egészséges összetevőt a fokhagymában, de nem tudja az intenzív ízt és illatot, az talál tömény és egészséges alternatívát a fekete fokhagymában. Minden kapszula 500 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz meghatározott flavonoid és S-allilcisztein tartalommal.
Adagolás: Napi 2 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.
Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Összetevők: Fekete fokhagyma kivonat, zselatin, csomósodást gátló szilícium-dioxid és rizs kivonat rizshéjjal, gumiarábikum és napraforgóolaj.
Hatóanyagok |
2 kapszula |
NRV*% |
Fekete fokhagyma kivonat |
1000mg |
** |
ebből flavonoidok |
50mg |
** |
S-allilcisztein |
2,5mg |
** |
NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.
120 db kapszula |
2 kapszula/nap |
2 havi adag |