HAIR MEDICAL Anti Grey 60 db kapszula DOBOZOS

HAIR MEDICAL Anti Grey 60 db kapszula DOBOZOS

Komplex készítmény értékes összetevőkkel az őszülés ellen. A kataláz enzim mellett olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a köles por, L-lisztin, és L-metionin, melyek hozzájárulnak az egészséges fejbőrhöz és az élettel teli hajhoz. A kataláz enzim pótlásával az egyensúly visszaállítható és a hajhagymák melanin termelése újra beindulhat. A kataláz antioxidáns tulajdonságának köszönhetően a haj dúsabb és fényesebb lehet.

5 999 564 541 706
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az őszülés akkor kezdődik el, amikor a hajhagymákban és szőrtüszőkben már kritikus szint alá csökken a kataláz enzim szintje, ekkor az nem képes maradéktalanul lebontani a hidrogén-peroxidot, amely így természetes úton felgyűlik a hajszálakban így roncsolva a természetes színtesteket. A kataláz enzim pótlásával az egyensúly visszaállítható és a hajhagymák melanin termelése újra beindulhat. A kataláz antioxidáns tulajdonságával nem csak a hajunk lehet dúsabb és fényesebb, hanem a közérzetünkre is jótékonyan hathat. A kataláz enzim mellett olyan értékes összetevők vannak, mint a köles por, L-lisztin, és L-metionin, melyek hozzájárulhatnak az egészséges fejbőrhöz és az élettel teli hajhoz.

Kataláz enzim: Ez az enzim a felelős a hajszálakban természetes úton felgyűlő hidrogén-peroxid lebontásáért. Ha nincs elég kataláz, a hidrogén-peroxid nem tud lebomlani, és kifejti fehérítő hatását a hajszálakban. A hidrogén-peroxid fontos része szervezetünknek, mivel nélküle semmilyen fiziológiai, biológiai vagy energiafolyamat sem tudna lezajlani. 
Köles por: A kölesben lévő kovasav, vas és magnézium nemcsak a csontok karbantartása miatt fontos, hanem a bőr, a haj és a köröm folyamatos megújulása és rugalmasságának megtartása érdekében is.
B10-vitamin (PABA): Hozzájárulhat bőr és a haj egészségéhez, hidratációjához
Cink (szerves kötésű Cink-citrátból): A szerves kötésű cink optimálisabban hasznosul szervezetünkben, így hozzájárulva a haj egészségéhez.
B5-vitamin (Pantoténsav): Fontos szerepet játszhat a haj növekedésében, pigmentálódásában.
L-cisztin: Elősegítheti a hajszálak újraképződését.
L-metionin: Fontos szerepet játszhat a kreatinképződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja.
B7-vitamin (Biotin): Hozzájárulhat a bőr és a körmök egészséges állapotának fenntartásához, gyorsítja a hajnövekedést, illetve a kopaszodás és az őszülés lassításában is segítséget nyújthat. 

Adagolás: Napi 1 kapszula.
Főétkezések elött bő folyadékkal nyelje le.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők: kataláz enzim, köles por, (para-amino-benzoesav), B10-vitamin, cink (cink-citrát), B5-vitamin (kalcium-d-pantotenát), L-cisztin, L-metionin, B7-vitamin (D-biotin), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (zselatin)

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV *%

Kataláz enzim

300mg

**

Köles por

300mg

**

B10-vitamin (PABA)

25mg

**

Cink szerves kötésű Cink-citrátból)

10mg

**

B5-vitamin (Pantoténsav)

6mg

100

L-cisztin

5mg

**

L-metionin

5mg

**

B7-vitamin (Biotin)

50 µg

100

NRV% = Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve

** = Nincs megállapított mennyiség

60 db

1 kapszula/nap

2 havi adag

 

 

Adatok
Cikkszám
368
Webáruház készítés