Dr. Herz Gránátalma magolaj 100% hidegen sajtolt 20ml

Dr. Herz Gránátalma magolaj 100% hidegen sajtolt 20ml

A gránátalma olaj különleges, zsírsav-összetétele egyedülálló tápértéket és hidratálást biztosít a bőrnek hozzájárulva a rugalmasságának megőrzéséhez. Revitalizálja az öregedő bőrt, segítséget nyújt a ráncok ellen, serkenti a bőrregenerálódást és növeli a rugalmasságát.

 

 

5 999 564 540 501
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A gránátalma évezredek óta az örök fiatalság szimbólumaként ismert. Titka a gránátalma magjának olajában rejlik, melynek különösen jó regeneráló hatása lehet a 40 év felettiek igényes bőrére. A pirosba burkolt magházak rendkívül gazdagok telítetlen zsírsavakat tartalmazó illóolajokban, melyek előnyösen befolyásolhatják a bőr regenerálódását. Ez a tulajdonság egyebek között az igen ritka punicin-savnak köszönhető. Hasonló koncentrációban más gyümölcsök nem is tartalmazzák ezt az anyagot. Ennek köszönhetően előidézheti a sejtek újraképződését és regenerálhatja a bőrszövetet.

A gránátalmag olaj revitalizálhatja az öregedő bőrt, segítséget nyújthat ráncok ellen, és javíthtja a bőr elasztikusságát. Különösen ajánlott az arc és a dekoltázs ápolására. Számos nő esetében a gránátalmamag olaj bőrfelületen történő használata jelentősen csökkentheti a menopauzával összefüggő kellemetlen tüneteket.

Gránátalmamag olaj használata: Használható bőrfelületen bőrtáplálóként, vagy masszázsolajként is. Házi kozmetikumok készítése estén bőrápolóhoz, szappanokhoz, masszázsolajokhoz és arcápolókrémekhez ajánlott. Az előnyös hatás eléréséhez nagyon kicsi mennyiség is elegendő.

Adagolás: Önmagában vagy más bázisolajakkal keverve bőr és testápoló készítményekhez mintegy 3-10 %-os mennyiségben használhatjuk.

Összetevők: 100%  hidegen sajtolt gránátalmamag olaj

 

Adatok
Cikkszám
224
Webáruház készítés