Sanct Bernhard D-Mannose Granulátum 200g

Sanct Bernhard D-Mannose Granulátum 200g

A D-mannose megakadályozza, hogy a bektériumok megtapadjanak és elszaporodjanak a húgyutakban. Segítségével megelőzhetőek és könnyebben kezelhetőek a húgyuti fertőzések. A mannóz a vizelettel távozik, segítségével a húgyutakon lávő baktériumoktól is megszabadulhatunk.

4 250 382 207 535
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A D-mannóz egy cukormolekula, ami több gyümölcsben is megtalálható kisebb mennyiségben. A koncentrált kivonat ezért teljesen természetes eredetű, és veszélytelen még a gyerekek számára is. A hatékonyságát pedig azon tulajdonsága biztosítja, hogy csak nagyon kis mértékben képes felszívódni a szervezetben, és a nagy része a vizelettel együtt távozik. A hólyaghurutot túlnyomórészt az E.coli baktériumok okozzák, amelyek a húgyutak falain tapadnak meg, így önmagában a vizelettel csak nagyon kevés mennyiségtől szabadul meg a szervezet.

A D-mannóz megtisztítja a húgyhólyagot és a húgyutakat, ahogy áthalad azokon. Ez az anyag nemcsak a nyálkahártyát tisztítja meg, de a baktériumsejtek számára lehetetlenné teszi, hogy megtapadjanak a nyálkahártya falán és ott fertőzéseket okozzanak. A baktériumok így szabadon lebegnek és a vizelettel együtt távoznak. Manapság a nők fele megtapasztalja a húgyúti fertőzésekből származó kellemetlenségeket. A D-mannose pedig kifejezetten a baktérium elszaporodását akadályozza meg, jelentősen csökkenthető a húgyhólyagban található baktériumok száma már néhány nap elteltével.

Adagolás: Egy csapott teáskanál (2g) port keverjen el vízben vagy teában.
Fogyassza naponta 1-2 alkalommal.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Öszetevők: 100% D-Mannose

200g

2-4g/nap

50-100 napi adag

 

Adatok
Cikkszám
622
Webáruház készítés